TROUWEN OP EEN VAN DE MOOISTE TROUWLOCATIES VAN GELDERLAND

TROUWEN OP FORT VUREN, EEN VAN DE MOOISTE TROUWLOCATIES VAN GELDERLAND

Zoekt u een bijzondere trouwlocatie voor uw bruiloft? Dan bent u bij Fort Vuren aan het juiste adres! Het forteneiland bestaat uit veel vrije ruimte én intieme ruimtes waar de plechtigheid gehouden kan worden.
De locatie van het Fort is uniek en onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Tijdens de ceremonie kijkt u uit op de Uiterwaarden van de Hondswaard (SBB) en de rivier de Waal.
Kortom, bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie? Kies dan voor Fort Vuren, een historisch torenfort uit 1845 met voldoende mogelijkheden om uw trouwlocatie en de ceremonie geheel naar wens in te richten!

DE LOCATIE

De locatie van het Fort is uniek en onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Tijdens de ceremonie kijkt u uit op de Uiterwaarden van de Hondswaard (SBB) en de rivier de Waal.

CEREMONIE

U kunt voor de plechtigheid kiezen tussen buiten op het ruime veld of binnen in het midden van de toren. Zo is er voor ieder wat wils, groots en gezellig, of juist klein en intiem!

DINER & FEEST

Wij bieden een heerlijk diner in het restaurant ‘De Fortwachterij’. In het restaurant kunt u genieten van een assortiment aan wijnen en speciaal bieren. Indien u dat wenst kunnen wij een passend menu voor u en uw gasten samenstellen.

OVERNACHTEN

Zoekt u een trouwlocatie met overnachting dan bieden wij diverse mogelijkheden! Het Fort beschikt over verschillende soorten verblijven waar u de gasten van uw bruiloft bijvoorbeeld kunt laten overnachten.

MEER OVER ONZE TROUWLOCATIE

Trouwen op Fort Vuren is trouwen op een bijzondere locatie met een unieke sfeer. Zoals gezegd kunt u voor de plechtigheid kiezen tussen buiten op het ruime veld of binnen in het midden van de toren. Zo is er voor ieder wat wils, groots en gezellig, of juist klein en intiem!

Verder kunt u er ook voor kiezen om uw bruiloft af te sluiten met een heerlijk diner in het restaurant ‘De Fortwachterij’. Dit maakt onze trouwlocatie compleet! In het restaurant kunt u bovendien genieten van een uitgelezen assortiment aan wijnen en speciaal bieren. Indien u dat wenst kunnen wij een passend menu voor u en uw gasten samenstellen.

Tot slot bieden wij u nog veel meer verschillende soorten arrangementen aan. Voor een compleet beeld van de mogelijkheden voor bijvoorbeeld het aankleden van uw trouwlocatie kunt u het beste contact met ons opnemen.

TROUWLOCATIE MET OVERNACHTING

Ook wanneer u een trouwlocatie met overnachting zoekt bent u bij Fort Vuren aan het juiste adres! Het Fort beschikt namelijk over verschillende soorten verblijven waar u de gasten van uw bruiloft bijvoorbeeld kunt laten overnachten. Ook het doorbrengen van de huwelijksnacht is hier geweldig!

Zo kunt u onder andere kiezen uit een van de volgende verblijven: