BEKIJK ONZE VERSCHILLENDE FEESTRUIMTES

FEESTRUIMTE HUREN

Wilt u graag een bijzondere feestruimte huren? Dan bent u bij Fort Vuren aan het juiste adres! Het forteneiland van ons Fort bestaat uit veel vrije ruimte én gezellige ruimtes waar u uw familiefeest of bedrijfsuitje met gemak kan organiseren!
De locatie van het Fort is dan ook zeer uniek en bovendien onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Tijdens uw feest kijkt u dan ook uit over de Uiterwaarden van de Hondswaard (SBB) en de rivier de Waal.
Kortom, zoekt u een bijzondere feestruimte om af te huren voor uw familiefeest of bedrijfsuitje? Kies dan voor Fort Vuren, een historisch torenfort uit 1845 met voldoende mogelijkheden om uw feest geheel naar wens in te richten en er een onvergetelijke dag van te maken!

EEN IMPRESSIE

UNIEKE LOCATIE

Zoals gezegd is de locatie van Fort Vuren zeer uniek. Om uw feest compleet te maken raden wij u dan ook aan om verder te kijken dan alleen het huren van een feestruimte. Op en rond het Fort zijn namelijk voldoende activiteiten die uw familiefeest of bedrijfsuitje nóg onvergetelijker maken!

BEKIJK FEESTLOCATIES

FEESTLOCATIE MET OVERNACHTINGEN

Ook wanneer u een feestlocatie met overnachtingsmogelijkheid wilt huren zit u goed bij Fort Vuren! Het Fort beschikt namelijk over verschillende soorten verblijven waar u de gasten van uw feest bijvoorbeeld kunt laten overnachten.

BEKIJK ACCOMODATIES

UNIEKE FEESTLOCATIE

RESTAURANT ‘DE FORTWACHTERIJ’

Restaurant als feestruimte huren? Geen enkel probleem! Ook grotere groepen zijn van harte welkom in ons restaurant ‘De Fortwachterij’! Het restaurant is deels gebouwd op de oude fundamenten van de oude fortwachterswoning met de in 2005 aangebouwde serre. In de Fortwachterij is veel mogelijk. En als u het wilt, kan voor u een passend arrangement gemaakt worden.

HERBERG ‘DE DRIE MUTSEN’

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de oude Herberg ‘De Drie Mutsen’ af te huren. Deze herberg is een prachtige locatie en uitstekend geschikt om met een klein gezelschap iets te vieren. De herberg is de locatie waar in 1997 de start van het hergebruik van Fort Vuren begon.

DE TOREN VAN FORT VUREN

De Toren van Fort Vuren is het kenmerkende ronde gebouw midden in het fort. Het gebouw is met zijn gewelfde gangen en grote koepel in het midden bij uitstek geschikt voor gelegenheden met 100 personen of meer. De toren wordt veel gebruikt voor bruiloften, grote diners, proeverijen of andere grootschalige evenementen zoals brocante’s. Het gebouw heeft een zeer eigen sfeer, welke u persoonlijk moet aanspreken. We vragen dan ook altijd om eerst even langs te komen om te kijken of deze ruimte bij uw wensen aansluit.

DIVERSE RONDLEIDINGEN OP HET FORT

Ook is het mogelijk om een rondleiding over het Fort te volgen. Deze zijn zeker de moeite waard en kunnen een leuke afwisseling bieden bij een familiefeest of een bedrijfsuitje. De vertellers geven u een mooi beeld van het leven “vroeger en nu” op het Fort maar ook van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Verder kunt u naast het huren van een feestruimte ook de onderstaande activiteiten aan uw bedrijfsuitje of familiefeest toevoegen:

  • Wandelen over het LAW-Waterliniepad
  • Volg de struinroutes langs het Fort
  • Combineer Fort Vuren met een bezoek aan slot Loevestein

Kortom, wilt u graag een bijzondere feestruimte huren met voldoende mogelijkheden? Kies dan voor Fort Vuren!

Aanvraagformulier (let op uw aanvraag wordt pas bevestigd wanneer u een bevestigingsmail ontvangt).

WAAROM KIEST U VOOR EEN FEESTLOCATIE OP FORT VUREN?

Unieke fotolocatie in een historisch Fort. Bent u op zoek naar een unieke fotolocatie voor uw bruidsrapportage of familiefoto? Dan bent u bij Fort Vuren aan het juiste adres! Ons historische fort is namelijk gelegen op een forteneiland met veel vrije groene én intieme industriële ruimtes.

De locatie van Fort Vuren is dan ook uniek en onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Zo kunnen er foto’s gemaakt worden met de Uiterwaarden van de Hondswaard (SBB) en de rivier de Waal op de achtergrond! Ook wanneer u een unieke fotolocatie zoekt voor uw bruiloft bent u bij Fort Vuren aan het juiste adres!

Fort Vuren is dan ook meer dan geschikt als trouwlocatie. De bijzondere locatie en de unieke sfeer zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijke dag. Er is tot slot voor ieder wat wils, groots en gezellig, of juist klein en intiem!

Kortom, wilt u graag iets bijzonders vastleggen op een unieke fotolocatie? Kies dan voor Fort Vuren!

FEESTLOCATIE MET OVERNACHTINGSMOGELIJKHEDEN

Ook wanneer u een feestlocatie met overnachtingsmogelijkheid wilt huren zit u goed bij Fort Vuren! Het Fort beschikt namelijk over verschillende soorten verblijven waar u de gasten van uw feest bijvoorbeeld kunt laten overnachten.

Zo kunt u onder andere kiezen uit een van de volgende verblijven:

  • 5Hotel
  • 5Bed & Breakfast
  • 5Lodge Appartementen
  • 5Gedeelde kamers
  • 5De bunker
  • 5Kampeerplaatsen

ONZE KAMERS

ONZE CAMPING

Camperen

Glamping