HEEFT U NOG VRAGEN OF WIL U GRAAG CONTACT OPNEMEN?

Adres

Fort Vuren, Waaldijk 29
4214 LB Vuren

LET OP! Fort Vuren is en blijft altijd bereikbaar tijdens de dijkverzwaring. Momenteel kunt u op de Dalemse Zeiving parkeren en te voet naar het Fort via de grachtenwal, of u kunt via het dorp Vuren de dijk op rijden en aan de Waal parkeren.  

Telefoonnummer

E-mailadres

Openingstijden

‘Zomerperiode’ (april t/m augustus)

Ma/di:Gesloten
Woe t/m Zo:10:00 – 18:00

‘Winterperiode’ (september t/m maart)

Ma t/m Vr:Gesloten
Za t/m Zo:10:00 -17:00

 

In verband met besloten partijen zijn wij op de volgende data gesloten voor passanten:

X

 

 

Contactformulier

F.A.Q.

VEELGESTELDE VRAGEN

Veelgestelde vragen: Restaurant

Moet ik voor een lunch reserveren?

In principe is het niet nodig te reserveren. Wilt u zeker zijn van een plekje, kunt u altijd even van tevoren bellen op +31 (0)18 366 09 50.

Hebben jullie wifi?

In de Fortwachterij is gratis wifi beschikbaar en zonder wachtwoord te gebruiken.

Kunnen we met een groep komen lunchen of dineren?

Dat is zeker mogelijk! U kunt op onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Wilt u meer informatie, beschikbaarheid weten of een reservering maken voor een groep, mail dan fortwachterij@fortvuren.nl.

Is het mogelijk vegetarische of allergenen vrije gerechten te bestellen?

Op onze menu kaart staan vegetarische gerechten. Indien u allergenen heeft, overleg altijd even met onze bediening over de mogelijkheden.

Hebben jullie cadeaubonnen?

Wij hebben cadeaubonnen, deze zijn bij de bar verkrijgbaar.

RESTAURANT

Veelgestelde vragen: Overnachten

Is het mogelijk met een groep te komen overnachten?

Wilt u met meer dan 6 personen komen overnachten, kan dit alleen in overleg. We hebben verschillende mogelijkheden. Van kamperen tot luxe in de Fortlodges met een hottub. In totaal hebben wij 25 gedekte bedden verdeeld over verschillende kamers en eventueel 10 kampeerplekken (1 tent per plek) van maximaal 6 personen.

Is het mogelijk te BBQen op Fort Vuren?

Op het kampeerveld en bij de Fortlodges is het toegestaan te BBQen. Houdt daarbij wel altijd rekening met overige gasten en de natuur.

Mogen we een vuurtje stoken?

Het is alleen mogelijk een vuurtje te stoken met ons hout en in onze vuurkorven of op de gezamenlijke vuurplaats op het kampeerveld. Een bak hout is 15 euro.

Hangt er toiletpapier in de toiletten?

Ja er hangt toiletpapier in de toiletten, indien deze op zijn, geef het even aan. Dan vullen we ze weer aan!

OVERNACHTEN

Veelgestelde vragen: Algemeen

Is er op het Fort iets te doen voor kinderen?

Natuurlijk is er genoeg te ontdekken, te bekijken en te smullen op Fort Vuren voor kinderen! Echter schuilen er ook gevaren op het terrein voor de hele kleintjes en dienen kinderen altijd onder begeleiding te staan van een volwassenen op het terrein van Fort Vuren. Overigens is er geen speelplaats, maar zijn er wel kleurplaten, puzzels of spelletjes aanwezig.

Hebben jullie een gevonden voorwerpen verzamelplek?

Wij verzamelen gevonden voorwerpen en bewaren deze enige tijd. Vraag gerust bij de bar of uw voorwerp mogelijk gevonden is of mail naar fortwachterij@fortvuren.nl.

Is het Fort toegankelijk voor mindervalide?

De Fortwachterij en haar terras zijn toegankelijk voor mindervalide en daar is een invalidetoilet aanwezig. Bij de accommodaties verschilt het, vraag gerust naar de mogelijkheden via fortwachterij@fortvuren.nl. In de Toren is de begane grond, waar het museum ook zit, te bezichtigen met een rolstoel. Helaas is de kelder alleen via een trap te betreden.

ALGEMEEN